fbpx

ÓÓÓÓRIÁSI BULIT CSAPUNK! 🙂

Aki ismer minket, az biztosan tudja, hogy folyamatosan jobbál-jobb programokat, családi és egyaránt céges rendezvényeket szervezünk meg.

Mindig próbálunk újdonságokat kitalálni, olyan eseményeket, ami mindenkinek, a különböző korosztályoknak érdekes lehet.

Lehet ez egy babás Kerekítő foglalkozás, egy Gyereknapi móka esetleg egy szuper Nyári tábor….húúúú és még sok-sok egyéb szuper program.

Mindig próbálunk a mottónknak eleget tenni.

” Mert nálunk a mesék valóra válnak”

Próbáljunk színesebbé tenni a palettánkat, nyitottak vagyunk az újdonságokra, viszont emellett bizony vannak olyan rendezvényeink, amiket évről-évre mindig megrendezünk, hiszen minden évben óriási igény van rá, és hihetetlen élményeket tudunk gyűjteni, együtt veletek.

Itt van az Ősz, itt van az újra!

A Meseház Budakalászon található csodálatos festői környezetben az Omszk Tó partján. Maga a helyszín is mesél. Minden évszakban gyönyörű, minden évszakban más arcát mutatja.

Szeretjük, amikor Ősszel sárgulnak a falevelek, szeretjük, hogy sok család csupán azért látogatnak el a Tóhoz, hogy igyanak nálunk egy tejszínhabos forrócsokit, és utána mennek, sétálnak egy nagyot.

Nekünk az Őszről egyből a meleg tea, habos kakaó, a színes falevelekben ugrálás, meleg pulcsik, tökfaragás, kuckózós esték, hosszú séták a családdal, játszóházas délutánok, és esőillat jut eszünkben. Nagyon sok rendkívüli dolgot, imádunk ebben az évszakban (is), de mégis a legfontosabb a méltán híres Halloweenibulink.

Minden évben Október végére hirdetjük meg ezt a szuper kis családi eseményt!

Ez a rendezvényünk is az egészen kicsiktől felnőttekig mindenkinek, és mindenkiről szól!

Minden általunk szervezett rendezvényben, megvan az, amit kitudunk emelni,hogy mi az, amiért évről évre ismét megszervezzük, hogy mi az, amiért kifejezetten szeretjük, és maradandó élményt nyújt nem csak nektek, hanem nekünk is. Ami miatt megéri az egész „fáradtság”. 🙂

A Halloweeni bulink az, amit azért tudunk kiemelni, mert annyira szeretjük, hogy a szülők velünk gondolkodnak, beöltöznek, és értik,hogy a kis szeretett családi hangulatú rendezvényünknek, mi is a célja. A cél nem más, mint hogy minden egyes gyerkőc tényleg azt érezze, hogy ez a rendezvény róla szól, arról, hogy mennyire valóságos az egész, hogy érezzék az igazi hangulatát a Halloween partinknak.

Imádjuk, hogy a csemeték az egészet egy mesevilágnak élik meg.

Mondjuk, mert tényleg az is. A szülőkkel együtt azzá varázsoljuk. 🙂

 

A dekoráció, a zene, a jelmezek, a társaság, az,hogy esetleg apa arca is ki van festve. A felnőttek is kicsit ki tudnak szakadni a mindennapokból, és megint mindannyian egy kicsit gyerekek lehetünk. 🙂

Amellett, hogy a gyerkőcök alig várják ezt az alkalmat, hogy felvegyék a jelmezüket, hogy a legjobb barátjukkal együtt bulizhassanak, ugyan úgy mi is nagyon várjuk mindig ezt a pénteki napot!

Készülünk, izgatottak vagyunk, és nekünk is fejtörést okoz, hogy idén minek is öltözzünk be. De szerencsére mindig a végén kitalálunk valami egyedi ötletet. 🙂

Rengeteg színes programmal várjuk a kis (és persze nagy…) szórakozni vágyókat. Mindig frissítgetjük a repertoárunkat, de emellett minden évben vannak kihagyhatatlan visszatérő programjaink is.

Lesz arcfestés, a hihetetlen tehetséges arcfestőinknek köszönhetően nem is akármilyen arcfestések (Igen…ők csinálják a szülinapi bulijainkon is a remek műveket… de erről egy másik blogbejegyzésben mesélünk majd nektek. 

Ellátogat hozzánk ismét szuper Andi, akivel nagyon izgalmas dolgokat lehet készíteni a kézműves sarokban. Készíts egy pókhálót, amiben egy ijesztő pók is lakik, vagy egy igazi Halloween-i szellemet…vagy esetleg egy menő töklámpáshoz lenne kedved?  Vagy mindegyikhez?J Szerencsére egész estevár a kreatív részünk, szóval akár az összesre lesz időd!

Amíg a gyerkőcöd arcát festik, vagy épp alkot a kreatív sarokban gyere, és igyál egy finom tejszínhabos forrócsokit, egy vaníliás Látté-t, vagy bármi ínycsiklandót a Fantasy Büfében ! 🙂  Kínálatunk nagyon széles, biztos találsz valami kedvedre valót! 🙂

Idén ellátogat hozzánk egy V.I.P. vendég JDudli Manó is, a Fantasy Land Játszóház legnagyobb party arca (persze csak utánatok, de ezt el ne mondjátok neki a Halloween Bulin.) 

Tavalyi évben kitaláltuk, hogy legyen tombola. Akkora sikert aratott, hogy idén újra lesz, és még több érdekes ajándékot sorsolunk ki.

Annyit megsúgok, hogy lehet majd belépőt nyerni a Meseházba.  🙂 Na de a többi meglepi!

Na és arról ne feledkezzünk meg, hogy aki jelmezben jön, az kap egy kis ajándékot. (Na de ezt nem mondjuk most el! )

Halloweeni szelfi falunknál csináljatok egy selfie-t töltsétek fel a #fantasylandmesehaz #halloweenibuli szavakkal, lássuk mennyien vagyunk. 🙂

Persze azért, hogy a kellemes családi rendezvény néven ismerhessétek meg a Zártkörű rendezvényünket összesen 40 db jegyet adunk el.

Természetesen a szülőknek ingyenes! 🙂

 Ha te és a családod is szívesen részt venne egy felejthetetlen estén,akkor jelentkezzetek.  Tárt karokkal várunk titeket is! 🙂

Dudli Manó üzeni, hogy nézzetek fel Facebook, és Instagram oldalunkra is mert szuper hírekkel, képekkel és egyéb mesés dolgokkal várunk benneteket.

(És megkért, hogy mutassunk nektek róla egy fotót.)