fbpx
Miért pont blog? Hogy jön ez egy meseház weboldalához?

 

Nagyon egyszerű a válasz…

Szeretnénk, ha nem csak menüpontok, képek és hivatkozások beszélnének arról, hogy milyenek vagyunk, miért jó Nálunk lenni, hanem elmondanánk Mi, a saját szavainkkal, vagy úgy is mondhatnám, hogy elmesélnénk a saját kis mesénket.

Kezdjük az elején!

Valahogy el kell találnod hozzánk, persze ezt csak azoknak írom, akik még nem voltak Nálunk, akik már voltak és nagyon jól tudják az utat (reméljük, sok ilyen van), azoknak most nem kell figyelni 🙂

tehát….

Túl a hegyen, túl a réten, egy kis erdő közepében, ahol ezer róka túr…..

na jó neeeem isss 🙂

Előröl….

Játszóházunk, gyönyörű, meghitt környezetben található az OMSZK-i tó partján, Budakalászon, Szentendre mellett.

A szépséges Megyeri Hídról érkezünk egy körforgalomba (nem lehet eltéveszteni, mert a hídról csak ide lehet érkezni), ahol az első kijáraton jobbra fordulva a McDonalds mellett elhaladva, majd az autógáz töltőállomás mellett befordulva, baloldalon a Budakalászi sportcsarnokot, szemben pedig egy igazi tóparti mesevilágot pillanthatunk meg, mert igen, ez egy FANTASY LAND!

Nem is gondolnánk, hogy az OMSZK parkba kilátogatva egy nagyáruház, az Auchan mellett pár 100 méterre, egy ilyen kis ékszerdobozt találhatunk, ahol a nagyvárosi környezetből kilépve egy természetközeli, nyugodt világ fogad Minket.

Igazi kikapcsolódást nyújthat, családdal, baráti társasággal vagy akár egyedül is, ha egy kis nyugalomra és friss levegőre vágyik az ember, hiszen teraszunkon egy kávé mellett üldögélve gyönyörködhetünk a táj szépségében.

 

Hogy miért Minket válasszatok?

 

Mert bababarát hely vagyunk:

Mi a legkisebbekre is gondoltunk, ezért a meseházat bababaráttá tettük.

Külön babasarok lett kialakítva közvetlenül a kávézó rész mellet, mert az Anyukáknak is jár a kikapcsolódás, megérdemlik, hogy a kávéjukat vagy választott üdítőjüket nyugodtan tudják elfogyasztani. A babasarok mellett egy ADAMO hinta várja, hogy elringassa a mini Fantasy manókat 🙂

és ez még nem minden 🙂

Recepciós pultunkban babakengurut lehet igényelni és a bent tartózkodás ideje alatt díjmentesen használni.

Az anyukák további kényelmének szolgálatában kialakítottunk egy szoptatós és pelenkázó szobát, ahol a zajoktól elvonultan lehet együtt mama és baba. A pelenkákat ajándékként biztosítjuk az apróságoknak.

Büfénk kínálatát is kibővítettük 🙂 Lehet kapni bébiételeket többféle változatban és babavizet is.

 

Mert közel 500 m2-en várjuk a gyerkőcöket:

Közel 500 m2-es játszóház vagyunk. Van nálunk ugrálóvár, mászólabirintus, labdatenger és a kislányok álma, egy rózsaszín babaszoba sok-sok barbie-val, mesés könyvekkel, kiskonyhával, amit csak egy igazi kislány el tud képzelni.

Gyere el hozzánk és mássz végig a hatalmas labirintus ürkös-berkes részein, kelj át a függőhídon, hogy megékezz az aranyszőrű tigris által őrzött kalóztanyára.Szerezd meg a kalózok kincsét és menekülj, de vigyázz…. egy úton mehetsz csak…a hatalmas csúszdán, amit a tigris őriz….elég bátor vagy hozzá? Gyere és próbáld ki.

 

Mert nálunk a szülők is fontosak:

Egy nehéz nap után minden szülő vágyik a kikapcsolódásra.

Nálunk erre van lehetőség nem is akárhogy.

Amit ajánlani tudunk:

A Budakalászi Önkormányzat jóvoltából egy nagyon klassz futópálya van a tó körül ahol, amíg a szülő levezeti a feszültséget, kis csemetéjére mi vigyázunk ugyanis hétköznapokon gyermekfelügyeletet is vállalunk. Amíg „Anya fut a kicsi játszik” jeligére lehet nálunk jelentkezni 🙂

Szintén a városvezetésnek köszönhetően az OMSZK-i tó partján található még egy nagyon szuper szabadtéri kondipark, ahol, ha még van egy kis erő a futás után, akkor rá lehet gyúrni a következő nap megpróbáltatásaira 🙂

Amennyiben csak pihenésre lazulásra vágyunk jó szívvel ajánljuk megújult teraszunkat, ahol egy friss házi limonádé vagy egy egészséges smoothie társaságában élvezhetjük a napsütést, de ha nagyon meleg a nyár, akkor klimatizált belső kávézónkban is lehet internetezni vagy csak beszélgetni, amíg a szemünk fénye játszik, ugyanis ingyen wifit biztosítunk vendégeink részére. Kávéink minőségét a nespresso garantálja.

 

Mert nem csak egy mesevilágunk van:

A Fantasy Land már nem csak egy mesevilággal vár, hanem egy igazi Fantasy Ring-el is. Elhoztuk Neked a Peg Perego legjobb elektromos járgányait, hogy a vezetés ne csak a felnőttek kiváltsága legyen.

Próbáld ki a két személyes jeep-ek kínálta lehetőségeket, csapj pár kört vele, és száguldozz úgy, mint a „nagyok”!

Kicsi még a testvéred, de Ő is szeretné kipróbálni? Akkor ezt Nektek találták ki. Vezesd Te az autót és ültesd magad mellé utasod. Induljatok együtt egy felejthetetlen utazásra, az álcahálókkal és napvitorlákkal dekorált élethű pályán, mintha csak egy igazi kalandtúrán lennétek.

 

Mert ez a nap nálunk igazán más, mint a többi:

Tartsd Nálunk születésnapi partidat. Varázsold el barátaidat a mesevilág kínálta lehetőségekkel. Válaszd ki parti csomagjainkból a legjobban hozzád illőt és garantáljuk, hogy egy felejthetetlen élményben lesz részed Neked és vendégeidnek egyaránt.

Válaszd a bulidhoz az arcfestést vagy bohócot, bármit, amit csak szeretnél, mert tudod, Nálunk a mesék és az álmok valóra válnak! A lehetőségekről érdeklőd a recepción vagy nézd meg weboldalunkon a party fülön.

Sokan kérdeztétek már Tőlünk, hogy mit ajánlunk, mi az, ami igazán nagy élmény?

Kérd animátorainkat a partidhoz vagy válassz olyan csomagot, amiben alapból benne van!

Mi az az animáció?

Amikor az adott mesehősök vagy rajzfigurák megelevenednekJ

Igazából képzett munkatársaink jelmezbe bújnak, és élethű másává válnak kedvenc mesehőseidnek mindezt egy játékos műsor keretein belül, hogy még látványosabb és élvezhetőbb legyen. A vendégek bevonása a játékba, teszi igazán felejthetetlenné a pillanatot.

Elsőnek természetesen Dudli Manót ajánlanám a kabala állatunkat, hát… mint mondjak, imád szerepelni J beviszi a tortádat, énekel, táncol és imádja ha fotózkodhat másokkal 🙂

Van Nekünk egy vérmes kalózunk is Jack Sparrow személyében, igazi kaland a vele töltött idő, kincskeresés és labdajáték, csak akkor kérd, ha elég bátor vagy 🙂

Elza a jégvarázsból minden kislány szívét megdobogtatja, gyönyörű hangjával és ruhájával mindenkit elvarázsol.

Végül, de nem utolsó sorban Minnie egér teszi fel a pontot az „i”-re a pontot 🙂

Cuki szoknyája és megjelenése igazi különleges parti hangulatot kölcsönöz a résztvevőknek. Vajon előkerül Mickey a produkciója alatt? Ezt csak akkor tudod meg, ha Őt kéred 🙂

Talán mi ezeket a programokat szeretjük a legjobban, de mindenki azt választja, ami a hozzá a legközelebb áll, egy biztos a hangulat nálunk garantált 🙂

továbbá,

Minden gyerkőcnek biztosítunk meghívókat, amit át tud adni meghívott kis vendégeinek.

A party-n résztvevőknek 20% kedvezményt biztosítunk a Fantasy Ring-es a jeep-ek használatából.

Tartsd a szülinapod hétköznap hétfőtől csütörtökig és 10 % kedvezményt biztosítunk a party csomag árából.

A partikról bővebb információt a weboldalunkon a party-k fülön lehet találni.

 

Mert mi családban gondolkozunk:

Nekünk a család az első, rengeteg programmal várjuk kiemelt időszakokban vendégeinket.

Folyamatos kedvezményeink vannak napokra leosztva ahol a nagymamákra és a nagycsaládosokra is gondolunk.

Kedvezményeinkről a weboldalunkon, a www.fantasyland.hu oldalon az árak fülön értesülhetsz.